Mancave & She Shed

High-End Mancaves & She Sheds voor Privé Feestjes en Gezellige Avondjes

Een man cave of she shed is een plaats waar iemand zijn favoriete hobby of bezigheid kan uitoefenen.

De mancaves en she sheds zijn termen die vroeger vooral in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland werden gebruikt, maar die de laatste jaren toch veel meer in België en Nederland gehoord worden. Een plaats die volledig is ingericht naar de wensen van de gebruiker. Het zijn ruimtes speciaal gemaakt voor een gezellige tijd te beleven onder mannen of onder vrouwen.

Unicus Hinderyckx VO3 2 min

Interesse in onze
Unicus Mancaves?

Heb je een bepaalde vraag? Wil je graag een offerte ontvangen? Contacteer ons nu en boek je afspraak voor een eerste kennismaking.


Realisaties

Voordelen van een mancave of she shed

Ben je op zoek naar een Mancave of She Shed op maat van jou wensen? Zoek je naar creatieve designers die hun schouders onder uw project zetten met een garantie op unieke gepatenteerde designs? Dan ben je bij Unicus aan het juiste adres. Wij begeleiden je doorheen het gehele proces om zo tot het gedroomde resultaat te komen.

Je eigen plekje voor meer privacy

Iedereen heeft graag zijn eigen plekje. Alleen om deze reden is het goed om een eigen plekje in de tuin te hebben. Hier zit je lekker afgelegen, rustig en kan je helemaal tot jezelf komen. Een man cave of she shed is de ontspanningsruimte waar je jouw favoriete bezigheden kunt beoefenen.

Outdoor Mancave & She Shed

Heeft als voordeel dat je zelf de ruimte kan kiezen. Indoor zit je natuurlijk vast aan de grootte van uw huis. In een gemiddeld huis is er weinig ruimte om een zeer grote man cave of she shed te bouwen. Outdoor bepaal je zelf hoe groot dit speciaal plekje moet zijn.

Multifunctionele Mancaves & She Sheds

Een man cave of she shad kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kan deze als loungebar, atelier, yogaruimte, fitnessruimten, etc. gebruiken, maar als je het na een paar weken wil veranderen naar een gameruimte dan kan dat gewoon. Er bestaan ook veel combinaties van een man cave en een she shad, een plaats waar je als koppel elk jouw favoriete bezigheid uitoefent.

Mancave op maat van jouw wensen

Doordat je voor een outdoor man cave of she shed kiest, kan je zowel het interieur als het exterieur gaan bepalen. Je kan het dus helemaal naar je eigen hand zetten. Hier helpen we je graag bij!

Een plekje voor jezelf

Het hebben van een man cave of she shed komt volgens verschillende psychologen het huwelijk alleen maar ten goede. Zo hebben mannen of vrouwen een plek voor zichzelf, waar ze zich in kunnen terugtrekken uit de dagelijkse stress en om zo even te ontspannen.

Feesten zonder iemand te storen

Heb je een hobby waarbij je veel lawaai maakt? Of organiseer je graag een feestje voor je vrienden en vrienden. Dan is de keuze voor een outdoor man cave of she shed toch snel gemaakt. Omdat je kiest voor outdoor, kan je ook kiezen om de man cave of she shed extra goed te gaan isoleren. Een win-win situatie voor de buren en jezelf.

Instagram Feed

laat je inspireren »