Spencer

Over Spencer

Strakke lijnen en hedendaagse architectuur: Spencer combineert volumes en materialen tot een ideale buitenruimte op maat. Je hebt meteen oneindig veel mogelijkheden binnen handbereik.


Waarom Spencer uniek is?

Omdat het ontwerp eindeloze variaties mogelijk maakt volgens hetzelfde architecturale thema. Van materiaal tot indeling. Van oppervlakte tot afwerking.

  • Oppervlakte40 m²
  • FunctiesPoolhouse, Bar, Functionele Ruimte, Tuinkantoor
  • Houtsoort afwerkingNaar wens: Afrormosia, Padouk, Ayous, etc.
  • OptiesBar, Keuken, Geïntegreerde barbecue, Technische ruimte, Badkamer

Houtbouw in een strakke uitvoering

Met Spencer kies je voor een modern en tijdloos ontwerp. Volgens jouw wensen wordt je houtbouw afgewerkt met elementen in glas, aluminium of zelfs een realistische betonlook. Zo geniet je van een open zicht op je tuin of omgeving en een functionele ontspanningsruimte, vier seizoenen lang. Linedesign maakt gebruik van strakke lijnen en fijne randprofielen voor een optimale harmonie met de omgeving.

Eindeloze variaties zorgen voor een ongekende veelzijdigheid

Waarom je Spencer uniek is? Omdat het ontwerp eindeloze variaties mogelijk maakt volgens hetzelfde architecturale thema. Van materiaal tot indeling. Van oppervlakte tot afwerking. Spencer leent zich zowel voor poolhouses, ontspanningsruimtes als bedrijfsuitbreidingen. Ervaren designers ontwerpen een model op jouw maat.

Simon Mailliard, Architect bij Unicus

James

Een handig bijgebouw met strak design. James is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een mix van knappe architectuur en praktisch nut. De overdekte zithoek en handige opbergruimte vormen een absolute meerwaarde voor elke tuin.

meer over dit paviljoen »

Instagram Feed

laat je inspireren »

Experience Center Menen

Bezoek enkel op afspraak

Hogeweg 245
8930 Menen

Experience Center Gent

Bezoek enkel op afspraak

Kortrijksesteenweg 1157
9051 Sint-Denijs-Westrem

Experience Center Antwerpen

Bezoek enkel op afspraak

Jos Smolderenstraat 48
2000 Antwerpen