Paardenstal & Manege

Houtbouw Paardenstallen & Paarden Maneges

Droom je van je eigen paarden manege, volledig vervaardigd uit hout?

Unicus is dé expert in het bouwen van grootschalige en kleinschalige paardenverblijven van topkwaliteit. Unicus realiseert je project met de grootste zorg. Volledig op maat, zalig voor uw viervoeters om in te verblijven.

Hebt u plannen om een manege of paardenverblijf te bouwen? Unicus is een koploper in het realiseren van houten verblijven op maat voor paarden. Bijgebouwen voor deze viervoeters vragen een bijzondere bouw om ofwel de typische traditionele ranchlook te verkrijgen, ofwel juist een strakke en moderne uitstraling te bekomen. We onderscheiden ons door het gebruik van duurzame, harde houtsoorten en kwaliteitsmaterialen. Hierdoor zijn onze realisaties uiterst stevig en onverwoestbaar, en gaan die eeuwenlang mee.

P967 MAISTER Unicus Puntje 7 Cam 1 HR RGB color 0000 v3 1

Interesse in onze paardenstallen?

Heb je een bepaalde vraag? Wil je graag een offerte ontvangen? Contacteer ons nu en boek je afspraak voor een eerste kennismaking.


Paarden Maneges en Paardenstallen Op Maat

Grenzeloos op vlak van afmetingen en bijhorende ruimtes


Wens je bijvoorbeeld een paarden manege in twee verdiepen met een feestzaal, keuken en douches? Geen zorgen, bij ons wordt uw droom werkelijkheid. Wens je eerder een sober paardenverblijf? Geen probleem, alles is mogelijk met de Unicus paardenverblijven. Bij Unicus zorgen wij bovendien voor de aanvraag van de omgevingsvergunning en bouwvergunning.

Hoeveel kost een Unicus paarden manege of paardenstal?


De totale kosten van een paardenstal op maat is sterk afhankelijk van een aantal factoren, zoals de oppervlakte, het materiaalgebruik, de gewenste houtsoorten, de bijkomende opties zoals keuken, geïntegreerde barbecue, badkamer en douches, slaapkamers, etc. In principe is alles mogelijk in verschillende uitvoeringen. Zo passen wij de bouwplannen en de te gebruiken materialen aan jou budget aan.

Ben je van plan om een paardenstal of paarden manege op maat te laten bouwen en ben je nieuwsgierig naar de richtprijs? Kom vrijblijvend in contact met ons en boek nu jouw afspraak in onze kantoren of bij u thuis.

Instagram Feed

laat je inspireren »