Paardenstal & Manège

Houtbouw Paardenstallen & Manèges

Droom je van je eigen paarden manege in houtbouw?

Unicus is dé expert in het bouwen van paardenverblijven van topkwaliteit. Unicus realiseert je project met de grootste zorg. Volledig op maat en naargelang de wensen van de klant.

Hebt u plannen om een manège of paardenverblijf te bouwen? Unicus is specialist in het realiseren van houten verblijven op maat voor paarden. Dit zowel strak en modern als in de traditionele ranchlook. We onderscheiden ons door het gebruik kwaliteitsmaterialen en een hoge graad van afwerking, tot in het kleinste detail. Hierdoor zijn onze realisaties uiterst stevig en duurzaam, zonder in te boeten aan esthetiek.

P967 MAISTER Unicus Puntje 7 Cam 3 HR 20190401 Paard 2000 px

Interesse in onze paardenstallen?

Heb je een bepaalde vraag? Wil je graag een offerte ontvangen? Contacteer ons nu en boek je afspraak voor een eerste kennismaking.


Paarden Maneges en Paardenstallen Op Maat

Grenzeloos op vlak van afmetingen en bijhorende ruimtes


Wens je bijvoorbeeld een paarden manege in twee verdiepen met een feestzaal, keuken en douches? Geen zorgen, bij ons wordt uw droom werkelijkheid. Wens je eerder een sober paardenverblijf? Geen probleem, alles is mogelijk met de Unicus paardenverblijven. Bij Unicus zorgen wij bovendien voor de aanvraag van de omgevingsvergunning en bouwvergunning.

Hoeveel kost een Unicus paarden manege of paardenstal?


De totale kosten van een paardenstal op maat is sterk afhankelijk van een aantal factoren, zoals de oppervlakte, het materiaalgebruik, de gewenste houtsoorten, de bijkomende opties zoals keuken, geïntegreerde barbecue, badkamer en douches, slaapkamers, etc. In principe is alles mogelijk in verschillende uitvoeringen. Zo passen wij de bouwplannen en de te gebruiken materialen aan jou budget aan.

Ben je van plan om een paardenstal of paarden manege op maat te laten bouwen en ben je nieuwsgierig naar de richtprijs? Kom vrijblijvend in contact met ons en boek nu jouw afspraak in onze kantoren of bij u thuis.

Instagram Feed

laat je inspireren »

Experience Center Menen

Bezoek enkel op afspraak

Hogeweg 245
8930 Menen

Experience Center Gent

Bezoek enkel op afspraak

Kortrijksesteenweg 1157
9051 Sint-Denijs-Westrem

Experience Center Antwerpen

Bezoek enkel op afspraak

Jos Smolderenstraat 48
2000 Antwerpen