Poolhouse

Houten Poolhouses Op Maat

Ben je op zoek naar een strakke poolhouse op maat van je wildste dromen? Heb je plannen voor het plaatsen van een zwembad, binnenzwembad of privé wellness? Dan is een bijgebouw voor jouw tuin de beste oplossing.

Een poolhouse van Unicus is veel meer dan een technische ruimte voor het zwembad. Jawel. Onze poolhouses zijn echte leefruimtes waarin je kan relaxeren, koken en gasten ontvangen. Genieten in ligzetels, een lekker drankje bereiden aan de bar of gasten ontvangen voor een barbecue. Wil je graag een sauna of hammam om er een luxe welness van te maken? Of wil je graag een gezellige buitenbar voor de warme zomernachten? Onze poolhouses kunnen heel eenvoudig zijn of beantwoorden je gekste wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Depoortere min

Interesse in
onze Poolhouses?

Heb je een bepaalde vraag? Wil je graag een offerte ontvangen? Contacteer ons nu en boek je afspraak voor een eerste kennismaking.


Realisaties

Vakantie in Eigen Tuin

De houten poolhouses van Unicus zijn multifunctionele bijgebouwen die we volledig personaliseren naar de wensen van onze klant. Op vandaag zijn poolhouses erg in trek als extra leefruimte en als ideale plek voor ontspanning tijdens de warme zomermaanden. Men kan rustig genieten in de loungehoek, aperitieven aan de bar en dineren in de eetruimte met geïntegreerde keuken/barbecue.

Luxe Poolhouses Op Maat

Verlang je naar een poolhouse met nét ietsje meer? Dan hoeft het hierbij niet te stoppen.

Voor degene die een luxe-poolhouse zoeken, kunnen wij er een prachtige wellness van maken of volledig gastenverblijf. Een fitnessruimte, binnenzwembad, sauna, hammam en douches… Wij voorzien alles van kop tot teen. Toch liever een simpele poolhouse met een technische ruimte en daarbij een loungehoek? Geen zorgen. Van een open poolhouse met overdekt terras en lounge, tot gesloten bijgebouw met alles er op en er aan, we werken jouw project tot in de puntjes af.

Poolhouses met de kracht van hout

Bij Unicus maken we je poolhouse (bijna) volledig uit hout, én dat is erg duurzaam en ecologisch.

Voor de afwerking aan de buitenzijde werken wij met de harde tropische beschermde houtsoorten. Zo kunnen we werken met Padouk, Afrormosia, Ayous, etc. Wil je een bepaald motief of heb je liever planchetten? Wil je graag een strakke uitstraling met onze gepatenteerde zwarthouten gevelbekleding? Eén ding is zeker, we werken je poolhouse af tot in de kleinste details.

Hoeveel kost een Unicus Poolhouse?

De prijs van een Unicus poolhouse is afhankelijk van o.a de afmetingen, de houtsoorten, de gebruikte materialen en de gewenste opties van die aanwezig moeten zijn in de poolhouse.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een geïntegreerde bar, keuken, barbecue, technische ruimte, badkamer, sauna en veel meer. Wil je graag een concrete prijsofferte ontvangen? Vraag dan nu je offerte aan!

Instagram Feed

laat je inspireren »