Unicus #02 Skye

Bekijk ook:

Skye

Skye is een houten bijgebouw met een unieke architecturale uitstraling. Dankzij een combinatie van bouwelementen krijg je alle ruimte die je nodig hebt. Veelzijdige ontwerpen onder een vernieuwend dak: Skye giet het traditioneel zadeldak in een verrassende uitvoering.

Functionele duizendpoot

Van het verrassende dakontwerp tot de vernieuwende lijnen – al dan niet met glazen gevel: je profiteert van een veelzijdig gebouw met uiteenlopende volumes. Het uitgekiend design van Skye combineert esthetiek en functionaliteit. Uiteraard kies je zelf de materialen voor de afwerking van je gebouw. Onze houtbouwexperten en ontwerpers begeleiden je van eerste idee tot afgewerkt paviljoen.

Skye is een kameleon. Hij past zich aan elke omgeving en functie aan.

Unicus koppelt architectuur aan functionaliteit. Het maakt van Skye een kameleon. Dankzij variaties op maat sluit het ontwerp perfect aan bij je woonomgeving en past het bijgebouw zich volledig aan jouw noden aan. Van buitenkantoor tot poolhouse. Van zomerbar tot fitnessruimte.

Björn De Vos, Maister

Conceptvarianten van Skye


Uitwerkingen van Skye

bekijk alle realisaties »

Bekijk ook ons concept ‘Spencer’

Spencer combineert volumes en materialen tot een ideale buitenruimte op maat. Je hebt meteen oneindig veel mogelijkheden binnen handbereik.

Spencer

Strakke lijnen en warme accenten. Spencer combineert houten volumes en veelzijdige materialen tot een functioneel geheel. Ga voor de ultieme outdoor-beleving en ontdek de vier seizoenen in je eigen omgeving. Bekleed met hout, glas, aluminium of betonlook: de mogelijkheden zijn onbeperkt.

meer over dit paviljoen

50.796510 3.095090 https://www.unicus.be/uploads/common/pin_m.png
51.016450 3.664680 https://www.unicus.be/uploads/common/pin_g.png
Contact