Tuinkantoor

Tuinkantoor Bijgebouwen voor Thuiswerken

Een tuinkantoor is een bijgebouw dat aan het huis leunt of volledig los staat in de tuin. Dit gebouw gebruiken mensen als kantoor om van thuis uit te werken.

De files worden steeds langer en we verliezen meer en meer tijd op weg naar ons werk. De frustratie over de files wordt steeds groter en ook werkgevers spelen hierop in door thuiswerk aan te bieden.

Steeds meer bedrijven zien er ook de voordelen van in. Als je veel thuis moet werken, dan komt een tuinkantoor toch handig van pas. Met een kantoor in de tuin houd je werk en privé gescheiden en kies je voor een uniek en rustgevend kader.

Immoflandria VO1 1 1

Interesse in onze tuinkantoren?

Heb je een bepaalde vraag? Wil je graag een offerte ontvangen? Contacteer ons nu en boek je afspraak voor een eerste kennismaking.


Tuinkantoor op maat

Net zoals bij alle projecten bij Unicus ontwerpen we het tuinkantoor op maat van de klant. Onze eigen designers zetten hun schouders onder uw project. Zij staan in voor unieke gepatenteerde designs. De Unicus projectleiders begeleiden je bij elke stap, van design tot bouwproces, en bezorgen je een zorgeloze ervaring.

Wat zijn de voordelen van een tuinkantoor?

Werk en privé scheiden, ook al ben je zelfstandig.

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom iemand investeert in een tuinkantoor. Je wilt een kantoor dicht bij huis, maar toch niet in je eigen huis. Wil je vrouw liever dat je van op afstand werkt, omdat ze vind dat je te vaak in het huis aanwezig bent? Dan is een tuinkantoor met keukentje en living corner de perfecte oplossing. Je ben in principe thuis, maar dan in je eigen kantoor, waar jij de baas in huis bent. Eindelijk klaar met werken? Sluit uw tuinkantoor, wandel door de tuin en je bent meteen thuis! Ook dat geeft een ander gevoel aan thuis komen. Je komt terecht in een andere setting, en dat is deugddoend voor je mentale gezondheid.

Zakenpartners professioneel ontvangen.

Vele zelfstandigen kennen dit probleem. Je wilt graag een klant of leverancier ontvangen om een nieuw contract te bespreken. Met een gescheiden kantoor, hoef je je zakenpartners niet door je huis te nemen, je kan ze professioneel ontvangen aan je privé bureau of living in je eigen ruimte.

Veelzijdig bijgebouw als tuinkantoor. Geef een meerwaarde aan je huis.

Je hoeft je bijgebouw niet volledig als tuinkantoor te gebruiken. Je kan dit combineren met een fitnessruimte of hobbykamer. Je kan er ook plaats maken voor een bar, een logeerkamer, een badkamer of douche. Kortweg, je tuinkantoor kan dienen als polyvalente ruimte. Bij de eventuele doorverkoop van uw huis creëert u een meerwaarde bij het aanschaffen van een tuinkantoor.

Stressloos werken in een tuinkantoor.

Je werkt in een rustige, gekende, sfeervolle en groene omgeving. Daar krijg je meteen een beter gevoel van. Je werkt van thuis en vermijdt zo file of pendeltijd. Je kan je werkdag beginnen zonder pendelstress.

Instagram Feed

laat je inspireren »