Signature

Oogstrelend, duurzaam en veelzijdig.

De Unicus Signature zijn de elementen waaraan je merkt dat het bijgebouw gerealiseerd werd door Unicus. De fijnste details, voor een subliem resultaat.

Woodstoxx Materials: de Warmte van Hout

Een uniek houten bijgebouw vraagt uitzonderlijke decoratieve elementen. Woodstoxx zorgt voor de meest exclusieve houten wanden en gevelbekledingen, uit de meest harde duurzame houtsoorten. Daarbij installeert Woodstoxx parketvloeren en terrassen met de grootste zorg, volgens de regels van de kunst.

Door de jarenlange ervaring en de duizenden realisaties in buitenwerken en binnenwerken die ze reeds realiseerden, is Woodstoxx onze partner van primordiaal belang. Woodstoxx brengt namelijk de warmte van hout in elke Unicus paviljoen.

Unieke Dakopbouw

Unicus staat voor design tot in het kleinste detail. Ook aan onze daken wordt er hard gewerkt. We zorgen voor dunne, estetische dakboorden gemaakt uit unizink. Fijn, oogstrelend en duurzaam.

Domino Balken

De Unicus gevelbekleding is ons meest opmerkelijke signatuur element. De kwalitatieve en ecologische houtsoorten zoals Ayous, Afrormosia en Padouk worden gebruikt voor de afwerking van het bijgebouw. Met een symmetrisch of asymmetrisch planchetten systeem krijgt jouw bijgebouw een unieke look.

Unistuc

De Unistuc is onze speciale schildertechniek waarmee we in verschillende lagen een betoneffect geven aan het plafond en andere delen van het bijgebouw. Dit zorgt in contrast met de houten afwerking voor een super effect.

Minimal Windows

De ramen in je Unicus bijgebouw worden geplaatst door onze gespecialiseerde firma, namelijk Raemen. Raemen is de vaste partner van Unicus, en staat bekend voor zijn kwaliteitsuitvoeringen en de minimalistische stijl van de opbouw. Opmerkelijk hebben de ramen heel kleine boorden, waardoor de het moderne en design effect van het bijgebouw nog meer aangesproken wordt.

Unicus Customs

Met onze bijgebouwen op maat brengt Unicus jouw droom tot werkelijkheid. Jij vertelt ons je wensen en de designers van Unicus gieten jouw idee in een prachtig ontwerp, of het nu over een groot buitenkantoor of een poolhouse gaat. We bieden je hierbij het totaalplaatje aan: van de opbouw tot de complete inrichting en decoratie, wij werken af tot in de puntjes.

meer over customs »

Unicus Models

Knap design aan een betaalbare prijs? Het kan. Laat je verrassen door de Unicus Models. Een reeks vooraf uitgewerkte ontwerpen, waarvan we de afwerking volgens jouw wensen aanpassen. De Unicus Models zijn verkrijgbaar tot en met 40m² en daarom bouwvergunningsvrij. Geniet zonder zorgen van deze architecturale hoogstandjes.

bekijk onze modellen »

Instagram Feed

laat je inspireren »

Experience Center Menen

Hogeweg 245
8930 Menen, België

Experience Center Gent

Kortrijksesteenweg 1157
9051 Sint-Denijs-Westrem, België

Experience Center Antwerpen

Coming soon